(x)
  1. Növényi eredetű élelmiszerek és abraktakarmányok mikroszkópos vizsgálata*

    Hazslinszky Bertalan dr., Takács Imre - Mezőgazdasági Kiadó - 1960 - TERMÉSZETTUDOMÁNY / Mezőgazdaság KONYVBARLANG.HU
  2. Növényi eredetű élelmiszerek és abraktakarmányok mikroszkópos vizsgálata*

    Dr. Hazslinszky Bertalan , Takács Imre , Dr. Sárkány Sándor , Dr. Ördögh Ferenc , Weissné Gosztonyi Lenke - Mezőgazdasági Kiadó - 1960 - Műszaki , Ipar , Könnyűipar , Élelmiszeripar , Növényi eredetű élelmiszerek , Mezőgazdaság , Mezőgazdaság általában , Egyéb , Mezőgazdaság , Növénytermesztés , Takarmányozás ANTIKVARIUM.HU - Tárolt lap
  3. A kiváló minőségű magyar élelmiszerek megfelelőség-tanúsítási követelményei (Kenyerek és péksütemények)*

    Agrármarketing Centrum - Műszaki , Ipar , Könnyűipar , Élelmiszeripar , Növényi eredetű élelmiszerek , Műszaki , Üzemgazdaság, üzemszervezés , Minőségbiztosítás ANTIKVARIUM.HU - Tárolt lap
  4. Az élelmiszerek áruismerete I. (Főiskolai tankönyv)*

    Dr. Törley Dezső , Dr. Ravasz László , Vaja Gyula , Zimányi Alajos , Dr. Cserny Ferenc , Dr. Lásztity Radomir - Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó - 1982 - ISBN: 9632212398* Vendéglátás, kereskedelem , Belkereskedelem , Áruismeret , Műszaki , Ipar , Könnyűipar , Élelmiszeripar , Növényi eredetű élelmiszerek , Mezőgazdaság , Termékfeldolgozás , Növény , Cukor , Mezőgazdaság , Termékfeldolgozás , Növény , Konzerv , Vendéglátás, kereskedelem , Tankönyvek, jegyzetek , Felsőoktatási ANTIKVARIUM.HU - Tárolt lap
  5. Die Nahrungsmittel aus Getreide (Gabonából készült élelmiszerek - Ihre botanischen, chemischen und physikalischen Eigenschaften, hygienisches Verhalten, Prüfen und Beurteilen/Botanikai, kémiai és fizikai tulajdonságaik, higiéniai viselkedésük, vizsgálatuk, értékelésük)*

    Dr. A. Maurizio - Verlagsbuchhandlung Paul Parey - 1924 - Idegennyelv , Idegennyelvű könyvek , Német , Műszaki , Idegennyelv , Idegennyelvű könyvek , Német , Egyéb , Műszaki , Ipar , Könnyűipar , Élelmiszeripar , Növényi eredetű élelmiszerek , Mezőgazdaság , Termékfeldolgozás , Növény , Egyéb ANTIKVARIUM.HU - Tárolt lap
  6. KÉPES MINDENTUDÓ AZ ÉLELMISZEREKRŐL - Könyv*

    . - Passage Gyermekkönyvkiadó - 2005 - ISBN: 9632283904* Gyermek és ifjúsági könyvek ... A Nézd milyen sorozat új képeskönyve az élelmiszereket mutatja be ... élelmiszerek - például a csokoládé - alapanyagainak eredetéről, gyártásáról ... KONYVNET.HU 1952 Ft - Tárolt lap
  7. Képes mindentudó az élelmiszerekről*

    Simon, Philippe -Bouet, Marie-Laure - Beaumont, Émilie (1948-) (szerk.) -Hus-David, Colette (ill.) -Rognoni, Isabelle (ill.) -Rényi Ágnes (ford.) - [Budapest],Passage,cop. 2005 - ISBN: 9632283902* élelmiszer ... sorában ezúttal az élelmiszerek kerülnek bemutatásra. Az ételek ... az egyes élelmiszerekkel (gabonafélék, tejtermékek, zöldségek ... KELLO.HU 1830 Ft - Tárolt lap
  8. Enzimmérnökség a keményítőiparban*

    László Elemér - Akadémiai Kiadó - 1979 - Műszaki , Ipar , Könnyűipar , Élelmiszeripar , Növényi eredetű élelmiszerek ANTIKVARIUM.HU - Tárolt lap
  9. Képes mindentudó az élelmiszerekről*

    Passage Kiadó - 2005 - ISBN: 9789632283906* Gyermekkönyvek - - ... A Nézd milyen sorozat új képeskönyve az élelmiszereket mutatja be ... élelmiszerek - például a csokoládé alapanyagainak eredetéről, gyártásáról ... INTERBOOK.HU 2074 Ft
  10. Minőségellenőrzés, vizsgálati módszerek*

    Csaba József , Dr. Elekes Pál , Dr. Gasztonyi Kálmán , Dr. Molnár Erzsébet , Pintér József , Szilli Márta - Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium - Műszaki , Műszaki , Ipar , Könnyűipar , Élelmiszeripar , Állati eredetű élelmiszerek , Műszaki , Ipar , Könnyűipar , Élelmiszeripar , Növényi eredetű élelmiszerek , Műszaki , Üzemgazdaság, üzemszervezés , Minőségbiztosítás ANTIKVARIUM.HU - Tárolt lap