(x)
  1. Gasztronómiáról és Gundelekről*

    Gundel Imre , Gundel Ferenc , Dr. Katona Imre , Dr. Langer Lajos , Tarnóczy Balázs - Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat - 1987 - ISBN: 9632324641* ...tovább ANTIKVARIUM.HU - Tárolt lap
  2. Étterem - és borkalauz 2008*

    Étterem - és borkalauz 2008 Az egyedülálló kalauz nemzetközi koordinátarendszerben helyezi el a hazai éttermeket, professzionális alapon, azaz meghatározott állandó szempontok alapján, értékeli és ellenőrzi a gasztronómiai teljesítményeket. Fogyasztói ár: 2999 Ft Internetes ár: 2700 Ft - Alexandra Kiadó - 2008 - ISBN: 9633707081* Szakácskönyvek - Gasztronómia ... szempontok alapján, értékeli és ellenőrzi a gasztronómiai ... BAMAKO.HU 2700 Ft
  3. H story : Kóstolja meg Magyarországot!*

    Kurunczi Margit (gasztronómiai szakíró) - Unger Károly (1939-) (közrem. ) -Balogh Tamás (fotó ) - [Budapest],Athenaeum 2000,[2002] - ISBN: 9639261955* H story - Gasztronómia - Történet - Magyarország 896-2000 ... A Magyarorszßgot k?l÷nfÚle szempontok Ús tÚmak÷r÷k szerint bemutat? remek sorozat e darabja hazßnk 'gasztrof÷ldrajzßt, kulinßris z?nßit muta ... KELLO.HU 1493 Ft - Tárolt lap
  4. Országok-ételek*

    Verő Juli - Népszava Lap- és Könyvkiadó - 1985 - ISBN: 9633222885* GASZTRONÓMIA / Gasztronómiatörténet KONYVBARLANG.HU
  5. Recept klub receptgyűjtemény*

    Szeleczky Arnold (mt. ) -D&B 2001 Produkciós Iroda (Budapest) (közread. ) - [Budapest],D&B2001,cop. 2003 - ISBN: 15867048* Vendéglátás - Gasztronómiatörténet ... '. A vendéglátás több, mint a gasztronómia, cukrászat, a konyhai munka ... KELLO.HU 2520 Ft - Tárolt lap
  6. Gasztronómia-történeti ABC*

    Polgár Ernő (1954-) - Budapest,3BT K.,[2011] - ISBN: 9789639864153* gasztronómia ... , hogy bizony a gasztronómiát illő a művészetek közé sorolni. Ekként ... és a gasztronómia a szerelem és a hatalom hadművészei". Művében valódi ínyencként ... KELLO.HU 945 Ft - Tárolt lap
  7. A gasztronómia*

    ebook - Gasztronómia ... Tartalom: 1. fejezet A gasztronómia jelentősége Táplálkozás különböző ... A magyar konyha és gasztronómiai kialakulása Összefoglaló kérdések 2 ... EBOOKZ.HU - Tárolt lap
  8. Larousse gasztronómiai lexikon*

    Hanicotte, Colette (szerk.) -Ménager, Marie-Thér#se (közrem.) -Blondel, Laurent (ill.) -Bakos Györgyi (ford.) - [Budapest],Geopen,2010 - ISBN: 9789639973237* gasztronómia ... Franciaországban 1938 óta tíz évente jelenik meg felújított szócikkekkel a gasztronómia alapvetése, a Larousse gasztronómiai lexikona, mely ... KELLO.HU 22410 Ft - Tárolt lap
  9. Al dente (gasztronómiai kalandozások Itáliában)*

    Black, William - Stefanovits Péter (1947-) (ford.) -Szilágyi Zsófia (1973-) (ford.) -Zelki János (1949-) (ford.) - Budapest,Tericum,cop. 2009 - ISBN: 9789639633551* gasztronómia ... , gasztronómiai csodákkal teli bolyongásra, avatott kalauzként ajánlva ... , történelemmel, s persze gasztronómiakultúrával kapcsolatban. ... KELLO.HU 2378 Ft - Tárolt lap
  10. A tökéletes ebéd (bevezetés a molekuláris gasztronómiába)*

    This, Hervé (1955-) -Monchicourt, Marie-Odile - Békei Noémi (ford.) - Budapest,Akad. K.,2010 - ISBN: 9789630589468* - 20620349* Konyhatudomány - gasztronómia ... nem hangzik idegenül a molekuláris gasztronómia kifejezés. Ez az elsőre ... a molekuláris gasztronómia főzéssel - vagy inkább ételalkotással ... KELLO.HU 2610 Ft - Tárolt lap